Pitkän Elämän Toive-Polku kirjoittanut Dungsé Thrinlé Norbu Rinpoche

puolesta

Künzang Dorje Rinpoche & Jomo Sam’phel

( Ngak’chang Rinpochelle ja Khandro Déchenille, Ralzhig Pema Legden, Ngakma Nor’dzinille ja Ngakpa ’ö-Dzinille, sekä heidän sanghoilleen )

Tsélha on ei-duaalisen ekstaasin puhtaan tietoisuuden ulottuvuuden herra.

Hänen aktiivisen myötätuntonsa säteet valaisevat kaikki olennot – ja he, jotka ovat kehittäneet kyvyn avautua lootuksen nupun tavoin, kokevat sen sydämissään.

Suojelkoon sinua Padmakara, lootuksesta syntynyt toinen Buddha, maineikas kaikissa maailmoissa.

Kuntuzangpo ei häiriinny samsaran sekaannuksesta eikä nirvanan toimettomuudesta.

Tässä loputtomassa yhdenmukaisuudessa viisi elementtiä eivät ole tunnistettavissa erillisinä.

Koska yksikään aineen osanen ei ole tunnistettavissa erillisenä, tätä kutsutaan äärettömäksi tuhoutumattomaksi tilaksi. Tämän suunnattoman, tyhjän, kirkkaasti loistavan dharmakayan avaruuden luonnosta tsa-wa’i-Lamani ilmenevät ja arvostava tunnustukseni ilmenee luonnostaan.

Jotta Buddhan Sutrayana– ja Vajrayana-perinteet olisivat kukoistaneet Tiibetissä, Tiibetin Kolme Tietoisuuden Sankaria kokoontuivat Sam-yéssa.

Sam-yéssa, joka on loistava ja käsittämätön, he perustivat kaksi harjoituksen haaraa : punapukuiset munkit ja nunnat, sekä he, jotka pukeutuvat valkoiseen ja joilla on pitkät, palmikoidut hiukset .

Sutraa kutsutaan pitkäksi poluksi ja Vajrayanaa lyhyeksi poluksi.

Vajrayanaan kuuluu erityisinä osina Mahayoga, Anuyoga ja Atiyoga. He, jotka harjoittavat pääasiassa näitä joogia, pukeutuvat valkoiseen ja heidän hiuksensa ovat pitkät ja palmikoidut .

Kyabjé Künzang Dorje Rinpoche edustaa esimerkillisesti heitä, jotka pukeutuvat valkoiseen ja joilla on pitkät, palmikoidut hiukset. Hän on tämän perimälinjan innoittunut haltija. Pysyköön tsa-wa’i-Lamamme Kyabjé Künzang Dorje Rinpochen lootus-jalat järkähtämättöminä.

Kyabjé Künzang Dorje Rinpochen harjoitus perustuu kanaviin, tuuliin ja thig-léihin sekä valmistelu- että täydentymisvaiheissa. Hän tuo kolme kayaa polulle. Kolme kayaa ilmenevät itsestäänselvästi hänen olemuksessaan ( persoonallisuuden näytös ) ja hänen olemassaolonsa ilmiöissä ( elämänolosuhteiden näytös ) . Tätä kutsutaan täydentymisen tilaksi ilman merkkejä.

Tämä on alkamattoman tyhjyyden puhdas tietoisuus ja näytös Buddhan näystä. Kyabjé Künzang Dorje Rinpoche, käännäthän näiden opetusten pyörää.

Tämä on neljän vaiheen täydesti saavutettu laatu. Kaikkeuden kokeminen tällä tavoin tuo samsaran ilmiöt ja Buddhien valaistuneet ilmiöt Kuntuzangpon yhdenmukaisen puhtaaseen tilaan. Innostakoon tämä tieto minua muodostamaan voiman saavuttaa Mahasandhin opetukset, yhdessä elämässä ja yhdessä ruumiissa.

Mittaamattoman arvokkaat viisaus-dakinit ilmentyvät viiden viisauden ja viiden suuren elementin näytöksestä. Jomo Yeshé Tsogyel on viisaus-dakinien lukemattomien mandaloiden viisaus-kuningatar. Arvostava tunnustukseni ilmenee luonnostaan Padmasambhavan puolisoista ylimmälle.

Jomo Sam’phel, Kyabjé Künzang Dorje Rinpochen puoliso ! Sinä, joka järkähtämättä uskot ja luotat häneen ! Sinä joka harjoitat, seuraat ja palvelet Kyabjé Künzang Dorje Rinpochea kolmen riemun teoin. Sinä, joka olet kuin toiveet täyttävä jalokivi, eläthän kauan !

Mitä ikinä toivottekin Buddhan opetusten hyväksi, tulkoon se saavutetuksi !

Mitä ikinä toivottekin aistivien olentojen hyväksi, tulkoon se saavutetuksi !

Mihin ikinä ryhdyttekin, tulkoon se saavutetuksi ! Ja hoivatkoon puhtaan Dharman ilmiöt kaikkia olentoja.

Näin viiden maanosan maailma kaikuu soinnukkaasti. Läntisessä maanosassa, Euroopassa, asuu kunnianarvoisa, pyhä sankari Chöying Gyamtso (Ngak’chang Chögyam Rinpoche) – ja hänen puolisonsa, pyhä sankaritar Déchen (Khandro Déchen Tsédrüp ). Heidän luottamuksensa Buddhien yleisiin opetuksiin ja varsinkin mahtavan Vajrayanan mittaamattoman arvokkaisiin opetuksiin, sekä heidän perimälinjansa haltijoihin, on järkähtämätön ja ymmärrykseen perustuva. Pelottomasti ja suurella myötätunnolla he ampuvat logiikan tykinkuulia. Je tekevät näin tuhotakseen sekaannuksen. He tekevät näin auttaakseen villejä olentoja oikealle valaistumisen polulle sekä auttaakseen niitä, jotka tulkitsevat väärin perimälinjan Lamat ja heidän opetuksensa. He tekevät näin osoittaakseen, että niillä, jotka hyökkäävät Buddhien opetuksia ja Buddhien opetusten perimälinjojen haltijoita vastaan, on vastakkaiset näkemykset ja tarkoitusperät. Kirjeiden polun kautta saamani Ngak’chang Rinpochen ja Khandro Déchenin pyynnön tuloksena minä, Thinley Norbu (Dung-sé Thrin-lé Norbu Rinpoche ), välittömästi kirjoitin tämän dakojen ja dakinien läsnäollessa.